Снимка: БГНЕС
fallback

Служебното правителство представя електронната платформа за наблюдение на цените на основни хранителни продукти.

Oще по темата
Властите предприеха тази стъпка в опит да овладеят високата инфлация, съобщи Нова.

Двама от министрите - на икономиката и на земеделието, ще покажат как потребителите могат да сравняват цените и сами да си направят сметка къде определен продукт е най-изгоден.

На представянето на платформата ще присъстват и Държавната комисия по стоковите борси и тържищата, Националната агенция по приходите и Агенция „Митници“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Как се прави назапад

преди 1 година

На запад по големите супермаркети казват - ние предлагаме най-ниските цени, ако намерите някъде по-ниски от нас ние ви възстановяваме разликата. И наистина е така - има сайтове където автоматично сравняват цените, само въвеждаш номера на касовият бон и за всички разлики ти се издава ваучер, с който може да пазариш следващият път от магазина.

32

Анонимен

преди 1 година

Борисов направи най-голямата си грешка като задържаше увеличението на заплати и пенсии години наред. Раздаваше пари за пътища,училица,църкви, на лекарите и на тези, които имаха личен контакт с него, но забрави ХОРАТА. Така лъжците Кирчо и Асенчо дадоха пари на хората и ги спечелиха, но ги дадоха изведнъж, на куп и инфлацията фукна. Сега никой не може да я спре.

31

ГЕРБ/ДБ/ПП/Радев

преди 1 година

Браво! Не знаехме как да сравняваме цените преди това! Нямаме приложението "Каталози"! И само да вметна, че кварталните магазинчета станаха по-евтини и с по-качествени продукти от Кауфланд и сродните, хората се ръгат като животни в големите вериги. Ръгаха се по същия начин и на бензиностанцийте като горивата бяха 3.50лв/л. Робски народ бяхме, робски народ си останахме.

fallback