Снимка: БГНЕС

Двама души пострадаха след катастрофа между пет превозни средства на пътя между град Долни Дъбник и село Горни Дъбник, съобщава Нова телевизия, позовавайки се на ОДМВР-Плевен.

Инцидентът възниква около обед, след като 19-годишен водач на лек автомобил, движещ се в посока София, губи контрол над управлението и се блъска в лявата част на тежкотоварен автомобил, движещ се в насрещната лента. Вследствие на удара колата на младия шофьор се завърта и се блъска в други два камиона и един лек автомобил.

Още по темата
19-годишнят шофьор и неговия спътник са пострадали. Оказана им е спешна медицинска помощ, като опасност за живота им няма.

Движението по път I-3 Долни Дъбник - Горни Дъбник се осъществява в една лента. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 2 месеца

Не може да се дават книжки на 19 годишни келе.ши без придружител. Шофирането не трябва да е право, а предимно отгорност.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Кой му даде книжка на тива ла но. И аз взех книжка на 19 години но в казармата и карах БТР..Когато се уволних и качих в ладата на баща ми ми се стори като детска играчка. А този изпуснал управлението защото няма усет върху машината която управлява. Една машина не я ли чувстваш слез и ходи пеша.

1

МВР ПЕРНИК УРОДИ

преди 2 месеца

Ще дойде време и масово ще застрелват Психично болните полицаи ако узнаете истина за това което правят, запомнете го!