Снимка: БГНЕС
fallback

Катастрофа между два камиона затвори пътя Русе-Бяла - в участъка между село Волово и разклона за град Борово., съобщава полицията в Русе.

Сигнал за инцидента е подаден малко преди 9:00 часа. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, на противопожарната служба и на Спешна помощ. При удара са пострадали двамата шофьори, които са откарани за преглед в русенска болница.

Пробите им за алкохол са отрицателни.

Поради произшествието са организирани обходни маршрути през Батишница-Борово и Обретеник-Ценово-гара Бяла.

Движението се регулира от екип на полицията. Причините за инцидента се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Моя милост

преди 1 година

Пътя е "убиец " защото по него се движат не само шофьори но и ***-***. Ако някой се чувства засегнат моля да се обижда. Много пъти съм се разминавал с такива на този път и по възможност отбягвам да пътувам по него. А какво става с така наречената магистрала ? Може би е започнал строежа и с ремонта на моста на Колю Фичето над Янтра край Бяла !

11

Платно

преди 1 година

До АнонименАко беше едно платно в посока, добре..но не е! Едно платно с две ленти е! Едно платно в посока е само между моста на Янтра и раклона за Гара Бяла. Научете най-накрая кое е лента и кое е платно.

10

Бай Дрън

преди 1 година

На тоя път ти трябва минимум 200 коня кола или да караш точно с 80. Пробвал съм на пълна газ, ама с моята въшка 100 коня трудна работа. С 80 се оказа най-добре. Долу горе тировете карат с толкова и ни ги настигаш, ни те теб. Иначе ако вдигнеш скорост, настигаш тир и почват едни газ спирачка. Залепи се някой заднтеб, няма търпение и става мазало понякога.

fallback