Снимка: БГНЕС
fallback

Европейската прокуратура обяви, че е извършила повече от 40 обиска и проверки в България.

Oще по темата

Службата разследва предполагаеми злоупотреби с търговията на емисии. Предполага се, че европейските фондове са ощетени с милиони евро. Разследват се частни компании в България.

Подозрението е, че от 2017 година те са подавали фалшиви данни и са съобщавали по-ниски количества емисии. Повече от 150 полицаи, служители на ГДБОП и ДАНС са участвали в проверките. 70 свидетели са били разпитани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

анонимен

преди 1 година

Тече финала на съсипията на България! Затвориха заводите, затвориха повечето мини, сега е ред на Тецовете! България е разгащена и на-ду-***-на! За ЕС съм, за членството си в НАТО съм! Цялато безобразие по унищожаването на енергетиката се дължи на олигархията, в лицето на Прокопиев, което се е впило като кърлеж в парите на държавата!

22

Анонимен

преди 1 година

Да видим Тецовете на Ковачки какво са писали

21

Анонимен

преди 1 година

Ковача що кинти окраде бате, не е истина. То не са ДДСта, то не е горене на евро-отпадъци, то не бяха кражби от зелени проекти, то не са фалшиви документи че не замърсява въздуха. Тоя колкото и пъти да го обесят заедно с шефа му Мети Доган все ще е малко. Добре че има Кьовеше че Каскета и ДАНц го пазят като зеницата си на очите.

fallback