Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Съдът остави в ареста полицая от 9 РПУ Валентин Тренев, който е поискал 5000 лева подкуп от строителен предприемач, съобщи БНТ.

Съдебният състав прецени, че ако е на свобода, Тренев може да извърши друга престъпление, като попречи на разследването и повлияе на свидетели.

Oще по темата

За случая стана ясно преди два дни. Служителят на реда поискал 5000 лева от предприемача, за да приключи преписка в негова полза.

В съдебната зала днес стана ясно, че Валентин Тренев сам е потърсил предприемача, за да му поиска пари, срещу които да даде мнение за отказ от образуване на разследване по преписка за трудова злополука.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 година

Имам една ceлcka, толкова гламава,че едва изкласи на село. Бедни хора,без възможности. Намериха някаква връзка и Maйka й я прати с влака в София,да става полицай. Качи я на терена,а багажът й бе един сгъваем стол, глава лук,три скилидки чесън, кюлоти,един сукман и билет до Ихтиман,че няма пари до София. За няма и седем години,се сдоби с четири апартамента и два автомобила,с ниската заплата на ченгесай. Била се намърдала в икономическа.

3

Анонимен

преди 1 година

Явно са закърмени отдавна срамота,или настоящи или бивши са нарушители и бандити

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

До Анонимен ВЯРНО е

fallback