fallback

"Полицаите си свършиха работата. Има задържани. Установихме всички, които имат отношение към случая. Този, който стои в дъното на това, е човек с досъдебни производства, осъждан за каналджийство."
Oще по темата
Това  заяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев  след разкритията за станалото край софийското село Локорско.

"Внесохме в парламента законопроект, с който поискахме да се  вдигнат наказанията и тези хора да не се явяват пак. Това е един пример до какво води това", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Мари

преди 1 година

Няма начин , ако някой от горе ги пази тези каналджии.Не ги крийте защото и малките деца го разбират. Най доходност бизнес в момента..

45

Магелан

преди 1 година

Шок и ужас.Какво още трябва да се случи в тази нещастна държава на некадърни и корунпирани магистрати полетици и бехаберни държавни служители че не можа да разберат иши не искат да разберат кал в една съседна Гърция за каналжииство гъ съдят по бързата процедура и закона и присъдата е жестока.Мималната присъда е бекомромисна и е 15гд.пандиз без право на обжалване а присъдата може да достигне и до 30гд.

44

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност е бивш или настоящ 20-заплатник.

fallback