Снимка: БГНЕС
fallback

Около 13:00 часа българско време движението на границата между България и Република Северна Македония беше пуснато и в двете посоки. Според граничните служби на Република Северна Македония - след отстраняване на техническия проблем.

Преминаването през граничните пунктове "Гюешево" и "Деве баир" бе преустановено, служители на пункта от Северна Македония обясниха, че става дума за неработеща система.  

Пътуващите недоволстваха заради тричасовото чакане при преминаването на границата.

"Това е неразумно поведение и не е европейско. Такива неща не бива да се случват, не бива да има напрежение", коментира пред БТА жител на Скопие.

В момента автомобили и камиони се пропускат поетапно в двете посоки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 година

До Дори и да е гаф ТОВА Е ГАФ САМО ЗА НАИВНИЦИ. МАКЕТАТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ ПОКАЗАХА СРЕДЕН ПРЪСТ И НИЕ СЕ РАДВАМЕ. ЖАЛКО!

6

Дори и да е гаф

преди 1 година

това е гаф в една много критична ситуация за държавата Северна Македония. Даже и да е техническа неизправност, то отговорника за този пунк трябва да понесе тежки последствия. Да се научи как се пръководи граничен пункт, гледайки Гръдската, Албанската, Сръбската, която и да е друга Фиромска гранница.

5

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА...Нещо неправилно се усмихваш...какъв ти е проблема с Патриотите, може би за това че защитават българското......Оли.....

fallback