Снимка: БГНЕС
fallback

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишния Васил Михайлов за две престъпления, извършени в Перник, съобщиха от прокуратурата.

В края на миналата година стана известно, че синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов - Васил отива на съд за осем престъпления.

Oще по темата
Обвинителният акт е внесен, както и 12 тома материали, а прокуратурата ще поиска да бъдат разпитани 45-ма свидетели. Има изготвени и експертизи, съобщи БТА.

Сега Михайлов е обвинен за това, че на 12 май 2022 г. около 01.00 часа, в близост до детска площадка в Перник, се е заканил на мъж и го е удрял в главата с твърд предмет, който още не е установен от разследващите. Пострадалият е получил лека телесна повреда.

„Деянието е извършено по хулигански подбуди – на публично място, без пострадалият да е предизвикал обвиняемия“, отбелязват от прокуратурата.

В момента Михайлов се намира в ареста, след като проверка установи, че той е нарушил домашния си арест, въпреки че е с гривна за проследяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Тодор Войвода

преди 1 година

Не е ли в Ареста,а не в затвора!В затвора трябва да си с присъда,до колкото знам този разбойник няма такава все още!

27

Анонимен

преди 1 година

Правосъдната ни система е безсилна, затова този човек ще излезе навън и пак ще вилнее, заплашва и бие. За съжаление, решението е да се намерят хора, които да го пребият като куче. Като разбере, че има по-сериозни последствия на действията му, ще се кротне. Ако не схване, пак, докато не схване.

26

Анонимен

преди 1 година

Очакват новата булка с нетърпение.

fallback