Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Момиче на 7 години почина, след като шофьорът на колата, в която се е возило, самокатастрофира.

Водачът е бил пиян, съобщиха от полицията.

Произшествието е станало в събота малко след 23 ч. в землището на с. Хрищени, община Стара Загора.

По първоначална информация лек автомобил, управляван от 42-годишен мъж, е самокатастрофирал.

Пострадали са 9-годишно момче, пътувало в същата кола, и водачът. Двамата са настанени за лечение в болнично заведение с различни наранявания, без опасност за живота.

Водачът е тестван за употреба на алкохол, дрегерът отчел над 1,2 промила. Взета e кръв за изследване за употреба на наркотични вещества.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

КАТ СА ВИНОВНИ

преди 1 година

Експерти да направят анализи вкл с мулти спекрални екрани на катастрофирал автомобил обърнат по покрив. вижда се активизиран масов убиец тип" Смърта" / THE DEATH.. в автомобила зад предни седалки... Този тип убиици се активизират и подържат от "ЕКО СТИКЕРИ". Експерти да проучат кои престъпници вкл от МВР ползват ЕКо стиекрите з а проследяване и УБИИСТвА чрез катастрофи.ТЕжко увредени в главите и главен мозък са всички министри вкл на МВР,на икономиката,на отбраната..на строителството..

20

Убиват с холограми

преди 1 година

УБИИствата от този ден са извършени през нагло престъпни дигитално холограмни оръжия лепени НЕЗАКОННО На предни стъкла рекламирнаи като"ЕКО СТИКЕРИ". Експерти от МВР пострадали се оплакаха първи.. След залепване на НЕЗАКОННИТЕ НАГЛО ПРЕСТЪПННИ ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ НА ПРЕДНИ СТЪКЛА ПОЛИЧИЛИ ГЛАВОБОЛИЕ И опити з аубииства на кръстовища/блокирали им съзнанието в рисков момент. Лично потвържавам .ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧаЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА ЛЕПЕНКИ Е ЗАБРАНЕНО..

19

До номер 2

преди 1 година

Защото в БГ децата са просто предмети . Същества без права .

fallback