Снимка: МВР Бургас
fallback

Шофьор блъсна пет автомобила и автобус от градския транспорт в Бургас след гонка с полицията.

В районното управление е получен сигнал за неправилно паркиран джип върху пешеходна пътека, пречещ на движението и създаващ предпоставки за пътно произшествие. Към кръстовището на "Христо Ботев" и "Македония" се отправили два полицейски патрула.

Забелязвайки ги, неадекватен мъж се качил в джипа и започнал да шофира с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпореждания. Потеглил по "Христо Ботев" в посока ж.п. гара. По пътя си блъснал общо пет автомобила и автобус от градския транспорт. При инцидента няма пострадали граждани.

Стигайки до пътен възел "Созопол", джипът "Гранд чероки" преминал през лентата с шипове, поставена от полицейски екип и със спукани гуми продължил да се движи в посока с. Равадиново. Там спрял, блъскайки се в паркиран лек автомобил със старозагорска регистрация. Неадекватният мъж избягал от купето на автомобила и в момента се издирва от полицейските служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Смехурко немил

преди 1 година

Нали и полицаите могат да се пенсионират по-рано, иска се 18 години стаж? Или не искате да пуснете кокала и да направите път на 20 годишните? Не ви стиска да изпуснете келепира? Вие сте част от тази система, точно тази прогнила система!

21

Бео Бахтер

преди 1 година

проблема на днешните полицаи е че гледат много американски екшъни, а политиците хепи енд американски трилъри

20

Мили ми смехурковци

преди 1 година

До Смехурко немил Няма как при постъпване един 20 годишен да не е можел да си покрие нормите и да е бил приет нали? Сега искаш да ме убедиш,че един 50 годишен ще може да се равнява с един 20 годишен ли? И като не може,което е напълно нормално,какво следва да го изгонят? А опита на 20 годишния от къде ще дойде от космоса ли? Сега ще ти дам един пример, защо професионалните футболисти играят до определена възраст и след това спират? Те на 35-37 г. максимум могат ли да се мерят с тези на 20 г.

fallback