Снимка: БГНЕС
fallback

61-годишен трудно подвижен мъж е загинал в голям пожар снощи в циганската Шекер махала в Пловдив, съобщи БНР.

Огънят е пламнал малко преди 19 часа и за минути са изгорели няколко съседни бараки. Подобен тип постройки са масово разпространени в ромската махала и са силно уязвими дори при малък пожар.

Oще по темата
На място са се отзовали пет противопожарни екипа, които няколко часа са се борили с пламъците и загасяването на тлеещи огнища.

След потушаването на пожара в една от бараките е открит загинал възрастен мъж, за когото се знае, че е инвалид.

Разследват се причините за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 година

Някой спомня ли си Nero Burning cdRom :)

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 Всяка такава махала си има тартор, на когото всички те се подчиняват. Сега да привикат тартора, да му кажат колко струва на данъкоплатците пожарогасителната акция и да му дадат срок да събере тези пари от населението на махалата. Няма да е зле също така да ни информират на каква сума възлизат данъците, които жителите на Шекер махала са платили на общината през 1922 г.

8

Анонимен

преди 1 година

Всеки човешки живот е ценен, Бог да го прости. Но докога ще търпим тези да правят гета където им скимне? Щом искат да живеят в България, ще работят, ще си наемат или купят нормални жилища и ще отглеждат в тях толкова деца, колкото могат да изхранят с парите, спечелени лично от тях с ТРУД. На когото това не му харесва, да си стяга багажа и да заминава за прародината им Индия. Там е допустимо да се спи и на тротоара в районите, където целогодишно е горещо, а край храмовете раздават безплатно храна

fallback