Снимка: БГНЕС, архив

Тежък пътен инцидент стана на магистрала "Тракия" в района на Бургас този следобед.

Инцидентът е станал малко след 14:00 ч. днес на 356 км от магистралата, след разклона за град Българово.

Сблъсъкът е между двама леки автомобила. В едната кола, която е с бургаска регистрация, е бил 45-годишен мъж, а зад волана на другия автомобил с пловдивска регистрация е бил 37-годишен мъж, съобщава БНТ.

От удара двете превозни средства излизат извън пътното платно. В болница са откарани и двамата водачи. Те са били контактни.

Нанесени са значителни материални щети по инфраструктурата на магистралата - осем бетонни кола и оградна мрежа. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

Пробите за алкохол на шофьорите са отрицателни.
 

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 2 месеца

може да е заради снега, преспите, виелиците или просто и двамата са летели с 140 и не им пука. Като няма полиция всеки си прави кои каквото иска, факт. В градовете е 50 км, но няма един под 70 а даже джипките на нашите хора и със 170 км/ч

5

Анонимен

преди 2 месеца

в Пловдив вече е страшно да се кара, не мога да ви обясня минаванията на червено, агресията, *** и ругатни на селяните които наводниха града. Пловдив се е превърнал в провинциално село. А за такситата няма и да споменавам защото там мога да напиша книга.

4

Гошо

преди 2 месеца

Сега ще Ви обясня какво е станало.И двата автомобила са карали с 90 км/ч, първата кола се подхлъзва на обелка от банан и става андибул морков.