Снимка: БГНЕС
fallback

Момченцe, родено навръх Нова година, е първото дете в "Майчин дом" за 2023г., съобщиха от най-голямата АГ болница у нас.

Бебето е родено 00:01 часа, с мерки 3300 гр, 49 см.

Миналата година в "Майчин дом" са родени 3372 бебета и болницата отново е първенец по брой раждания в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

НЕ са спазвали мерки

преди 1 година

Ковид мерките са нарушени за физическа дистанция и забраната за секс.

34

анонимен

преди 1 година

До пенсионер - това за съжаление не винаги е така - познавам дори и с повече деца, но са самотни. Кой в чужбина, кой с лош характер, кой бедняк и родителите хайде в дом за стари хора. Така че децата не ти гарантират нищо, но и човек не трябва да отглежда деца, за да го гледали него. Действително това изчезване на младите хора е решаващо не само директно за демографията, ами и за развитието на икономиката и за всичко.

33

анонимен

преди 1 година

Бразилец, светът винаги се е ..., но не винаги са се раждали деца. Освен това не е необходимо повече от две, защото ще се пренаселим. А що се отнася дали ще изчезне България, никой не знае, то цели империи са изчезвали, та ние ли. И попрочети малко, за да разбереш, че не раждаемостта е причината за това. А тук една от основните причини е емиграцията, затова сме в ролята на *** отглеждайки деца, да ги прещаме от девет земи в десета в услуга на богатите държави.

fallback