Снимка: МВР
fallback

Жена е загинала при катастрофа на път Е79, между Симитли и Благоевград, съобщиха от полицията. Сигналът за катастрофата е получен днес около 16:45 часа.

По първоначална информация лек автомобил е самокатастрофирал. Пострадали са трима души, които са транспортирани в МБАЛ-Благоевград за оказване на медицинска помощ. Загинала е жена.

Движението в района беше затворено, като автомобилите се пренасочват по обходен маршрут през с. Железница. В момента то се извършва в едната лента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Сандански

преди 1 година

Миналата седмица обяснявах на брат ми, че тази бетонна стена е невидима вечер, заради фаровете на другите коли, които са по-високо на изкачването и я скриват в сянка.Няма никакво обозначение на нея и беше въпрос на време, някой който минава за първи път да се изхака в нея.

2

Анонимен

преди 1 година

На магистралата преди Благоевград ни е изпреварвал с мръсни пушилки Голф, карайки на зиг-заг между колите с поне 200км/ч. Това беше сутринта 9-10ч и добре, че нямаше много коли. Няма начин да си тавряс и да направиш подобна глупост! Все едно са в някаква игра.

1

Hoqsan

преди 1 година

Продължават да карат като абсолютни аборигени в него регион...

fallback