fallback

След постъпили сигнали, че 12-годишният Александър от Перник е видян в София и Радомир, в момента полиция проверява места в двата града, научи NOVA. В столицата МВР претърсва квартал "Люлин", а по непотвърдена информация - и Южния парк.

От МВР обаче подчертават, че в последните дни се проверяват множество сигнали от граждани, като нито един от тях не е довел до откриването на детето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Анонимен

преди 1 година

Много криминални специалсти в имало в България. Смешно е на фона н аслучващото се как хорат а съдят дават съвети без да знаят изобщо нещо. Ами просто ако искате да помогнете со помолете на БОГ защото ТОЙ Е ТОЗИ КОЙТО ПОМАГА! ТОВА КОЕТО НЕ Е ВЪЗМОЖНО ЗА ЧОВЕКА Е ВЪЗМОЖНО ЗА БОГА!

60

Анонимен

преди 1 година

Да се проследят телефоните разговори , смс и всичко поне 1 месец назад и на двамата родители.

59

Анонимен

преди 1 година

До 48:По принцип си прав,но не слагай всички под един знаментел и не обощавай какъв бил народа.Горе долу повечето са на мнение,че бащата лъже.Тези кучета няма как да не надушат нещо.Просто на друго място го е "загубил".Като го показват по телевизията все е неадекватен.Ами ако не помни даже къде го е оставил?А врачките без да се познават говорят едно и също.

fallback