Снимка: БГНЕС
fallback

Трето денонощие продължава издирването на 12-годишния Александър, който изчезна край Перник в петък следобед.

В опит детето да бъде намерено през изминалите дни повече от 300 полицаи и доброволци проверяваха десетки сигнали дневно, бяха обходени километри от мястото на изчезването на детето, но без резултат.

Oще по темата

В операцията участваха хеликоптер на "Гранична полиция", дронове, термокамери и следови кучета.

Снощи в социалните мрежи се появи клип, на който бащата на детето разпозна сина си. Все още няма водеща версия за изчезването на 12-годишния Александър, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Перник.

Детето е с тежка форма на аутизъм и е изчезвало и преди. Разследването на изчезването на детето е на специален надзор от Апелативната прокуратура в София и Върховната касационна прокуратура. Издирването ще продължи до намирането на момчето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

българка

преди 1 година

Както се казва - Секунда невнимание и после цял живот мъртъв ! Човека си гледал телефона - нямам какво повече да кажа. Или си гледаш детето или намираш някой да го гледа - буквално да го гледа и да не го изпуска от очи. Белите стават за части от секундата - казвам го като майка ! Преди 2-3 години ей така в Калифорния един крокодил беше изял едно дете. Бащата си гледал в телефона, докато малкия си играел във водата. Разбира се навсякъде имало предупредителни табели, че в района има крокодили.

17

Анонимен

преди 1 година

До 12. Да, има алиби. Зарязала детето си и хукнала към Англия

16

Айде този пък

преди 1 година

"Очевидец" пак Радев му е в кратуната, голям комплекс му е създал президента, колкото пъти да се появи тук този *** все Радев ще включи в коментарът си ! В каква държава живеем, 90 % мало-умие ?

fallback