Снимка: БГНЕС

"Няма следа от Александър. Въпреки огромните усилия на стотици служители на МВР, на планинската служба, на дирекцията за аварийна безопасност към Столична община и изключително много доброволци. Пещери се обикаляха, стари кладенци, почти няма място от планината, което да не е обходено. За съжаление, без резултат", заяви пред bTV кметът на Перник Станислав Владимиров.

"Трябваше всяко едно място да бъде обходено, за да има резултат. И хеликоптерът днес беше цял ден над Перник. Обследвани са няколко водоема в региона на "Калкас", които са проверени от водолазите. Екипи са влезли и в пещера, намираща се в посока към белодробната болница, но за съжаление няма никаква следа. Сигналите, които сме получили са десетки. Включително и за дрешки, които могат да бъдат свързани с детенцето и за хора, които са казали, че са го видяли. Много дни минаха, студено е навън. Вече всичко е в Божиите ръце", допълни Владимиров.

"За съжаление тази информация не се потвърди. Бащата на Александър в състоянието, в което се намира иска всичко, което види да е желаното, което той иска да види, но за съжаление тази информация не се потвърди", така кметът на Перник коментира клипа на дете, приличащо на Сашко, който се появи в социалните мрежи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase