Снимка: БГНЕС
fallback

Над 11 часа пловдивчанин прекара заклещен в тръба в Пловдив.  Инцидентът е станал близо до стадиона на квартал "Коматево". Цяла нощ мъжът е останал в отводнителната тръба като е пропаднал там в тъмното и е стоял в затворено пространство цяла нощ. През цялото време той е бил с вдигнати ръце нагоре. Все още пострадалият е в шок и не може да обясни как точно е станал инцидента.

Съпругата на пловдивчанина споделя, че той е още неадекватен, премръзнал, постоянно му се спи. Не си спомня как е станало случилото се, но е викал за помощ. Бил е открит от кучето на жена, разхождаща го в района, която се е обадила на Бърза помощ и полиция. Дошли са и хора от квартала, които са помогнали с техника.

Според жената има виновен за случилото се - тези, които не са обезопасили дупката. "Това може да се случи на всеки - възрастен, дете". Тя обясни, че ще си потърсят правата, като още не се знае какви са последствията.

Жители на квартала казват,  че това не е първият случай на пропаднал човек в шахта. В района имало доста такива необезопасени съоръжения.

Oще по темата

"Преди около 10 дни в подобна шахта, докато се разхождах, пропаднах самият аз. Нямаше как да видиш шахтата- висока трева, не беше обезопасена по какъвто и да било начин. След инцидента получих счупено ребро и пукнат бял дроб. бях четири дни в болница и все още се възстановявам. След този инцидент обаче нищо не се случи. Шахтата продължава да е необезопасена. Смятам да подам жалба към общината", разказа пред Нова тв Костадин Георгиев, жител на квартала.

Живеещи в района заявиха, че са подавали сигнали за подобни огромни дупки и шахти до кмета на район "Южен" Костадин Язов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Българ

преди 1 година

Влезте в общината и пребийте всички вътре! Още утре всичко ще е обезопасено и не само! ;)

22

Може би

преди 1 година

...е отишъл да пусне една вода встрани , иначе щеше да потъне само с единия крак и да Не пропадне изцяло. За да се случи това трябва двата крака да са близо един до друг.

21

Анонимен

преди 1 година

Някой лилав е откраднал капака на шахтата и героя на случката след 3 ракии не е имал избор и е хлътнал в дупката

fallback