Снимка: БГНЕС
fallback

Четиригодишно дете е пострадало при пътнотранспортно произшествие в силистренското село Окорш, съобщиха от Областната дирекция на МВР .

Произшествието е станало на 21 октомври около 17:30 часа.

Според първоначалните данни момченцето навлязло внезапно на пътното платно и било ударено от лек автомобил "Фиат", управляван от 48-годишен мъж.

Детето не е пострадало сериозно, но като превантивна мярка е оставено за наблюдение в болнично заведение. По случая е образувано досъдебно производство.

По данни от Областната дирекция на МВР в Силистра през септември в Крайдунавска Добруджа са регистрирани 31 пътнотранспортни произшествия при 20 за същия период на миналата година. Ранени са 13 и са загинали двама души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 1 година

В града отдавна кучета и котки се научиха да пресичат на пешеходна пътека,някои чака да има хора,други не,разпознават и светофарите,и пресичат на зелено,,а определени хора я карат като през мезозоя. Да не споменавам че в квартала няколко пъти засичам една котка, която гледа мигачите на колата и ако мига,бяга на другата посока. А електората на ДПС се мотат по платното безцелно.

fallback