Снимка: БГНЕС
fallback

Има нови тенденции в пътуванията в чужбина. Туризмът действително се промени, коментира Павлина Илиева, председател на Обединение "Бъдеще за туризъм".

Oще по темата

"В момента чартърните полети са предпочитан продукт и има много разнообразни предложения на пазара", каза още Павлина Илиева.

По думите ѝ тази година има повече чартърни дестинации до Турция, Малдиви и Занзибар, които не бяха традиционни до скоро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Реалност

преди 1 година

И всичко това е последствие от набедената пандемия. Заключиха хората за повече от година, съкратихте много работници и после реват, че нямат персонал, за полетите. Как да има, хората какво ще ядат- камъни ? Водете се по акъла на фармацефтичната мафия и после пак се чудете какво става.

5

Лллл

преди 1 година

Не виждам как в бъдеще ще се разчита на точност във връзките на полетите за далечни дестинации . Сега има много закъснения и отменени полети .Да летиш със самолет преди беше атракция . Храна , напитки , красиви стюардеси . Сега е кошмар . Тясно , отврат храна , а кафе и чай под всякаква критика . На късите полети няма дори бонбонче .Ще се задоволим с чартъри за интересни дестинации

4

Анонимен

преди 1 година

Airbg С години поддържаха цени oт 250- 450 eвро София Малага София. Влязоха райън еър а сега и уиз еър на цени от 60 до 200 евро отиване и връщане. Еър бг са в канала. Експлоатират дестинации докато могат. После са аут

fallback