БГНЕС
Спортните облекла може все още да са на мода, но отминаха дните, в които ще носим клинове и изрязани топове. Сега всичко е свързано със спортни дизайнерски панталони и сака, поне що се отнася до избора на Джулия Робъртс.
 
Преди дни актрисата беше забелязана да се насочва към предаването на Джими Кимъл заедно с колегата си Джордж Клуни. Докато двамата приятели избраха да носят еднакъв стил дрехи, а именно костюми, този на Робъртс очаквано привлече повече вниманието на фотографи и фенове. Тя носеше бежов модел на Gucci x Adidas, който включваше размити черни маншети на китките, уникално лого и трите ивици на спортната марка.
 
Робъртс облече елегантното сако върху обикновена бяла риза и черна вратовръзка с бежов панталон, като съчета всичко със слънчеви очила с овална форма и високи обувки с остър връх. Красивата ѝ кехлибарена коса беше оформена на меки вълни в долната си част и спусната свободно да пада върху раменете ѝ.
 
Креативният директор на Gucci Алесандро Микеле често търси ретро силуети за своите сезонни колекции и бежовият костюм на Джулия служи като отличен пример. Двуредното сако прилягаше плътно по тялото ѝ, а панталоните бяха с широки крачоли с маншети.
 
Още за визията на Джулия Робъртс ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase