Снимка: БГНЕС
fallback

Пияният шофьор, който причини смъртта на 30-годишния полицай Генади Троев край Стралджа остава в ареста. Решението е на Апелативния съд в Бургас.

Трагичният инцидент стана на 26 септември, а определението е окончателно, съобщи говорителят на съда Росица Амелева.

Oще по темата

Мярката за неотклонение "задържане под стража", наложена от Окръжния съд в Ямбол на 30 септември, беше обжалвана от 44-годишни Ахмед Айвазов пред въззивната инстанция. Апелативните магистрати счетоха, че съществува реална опасност обвиняемият да извърши престъпление или да попречи на събирането на доказателства, припомня БТА.

Шофьорът беше заловен с над 1,2 промила алкохол. Имал е предишни провинения на пътя, отнемана му е и шофьорската книжка преди време. При инцидента автомобилът му излиза от пътното платно на прав участък и блъска полицая.

В този момент служителят на реда е извършвал проверка на документи на нелегален мигрант, движещ се пеша край пътя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Lina

преди 1 година

Истината е , че не е бил с правилната кола. Ако беше с джипка, писта и полицейски ескорт щеше да е жив. Правото на по - скъпата кола действа в Бг джунглата. Разликата между този джери и онези джеритА с чантичките и дрогите е една жълта кола . Защото тези убийци са си на свобода, защото не са в таксито. За това. Защото не е нормално (освен в ръшша ), който и да е сгрешил да се избиват по улиците, това не е рашша. Май ....все още) .

1

Анонимен

преди 1 година

амет, асан, адем, все синджир марка.

fallback