Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Полицията в Пловдив разследва случай на насилие над двегодишно дете. Преди дни то постъпва в тежко състояние в университетската болница „Свети Георги“. Детето е изпаднало в кома, а лекарите се борят за живота му.

“Детето е било осиновено от семейството преди година. Социалните са посещавали семейството често, като не е открито нищо притеснително. Жената сама се е грижела за детето, сама е кандидатствала за осиновяване и не е декларирала партньор”, обясни пред bTV Надя Танева, директор на Дирекция „Социално подпомагане“ в града.

„Момиченцето е било доведено от майката, като нейното твърдение е, че то е паднало. Лекарите установяват по тялото следи от ухапвания и синини, заради което сигнализират в полицията и прокуратурата“, уточни Танева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Една

преди 1 година

Отговор на "До 15": Всъщност мнозина можем да си го представим.. То и затова цялата държава е на тоя хал... Лошото е че сякаш повечето хора страдат от някаква психопатия, нарцистичност, дълбоки комплекси и чувство за малоценност..неща които като се проявят, винаги чуваме за съпътващи ги жертви...

16

До 15

преди 1 година

Нямате представа в България колко много биологични родители са с тежки психични отклонения . Аз имах нещастието да се родя при такива . Детството ми не е за описване...

15

Анонимен

преди 1 година

Нагледен пример защо осиновяването, инвитрото, приемната грижа трябва да бъдат ограничени само за семейни двойки до 40г. Самотни осиновители, родители, прехвърлили 40 г., са хора с психични отклонения, които само могат да навредят на детето.

fallback