Снимка: БГНЕС
fallback

Жена загина при тежка катастрофа рано тази сутрин край Русе. Това съобщи регионалният говорител на МВР в крайдунавския град Даниела Малчева, предаде БГНЕС.

Сигнал за инцидента е подаден към 4:10 часа.

По първоначална информация, бус с пловдивска регистрация - в който пътували двама мъже и жена, се движел от Русе към Силистра, когато се блъснал в спрял тежкотоварен камион с турска регистрация.

Веднага на място пристигнали екипи на полицията и на Спешна помощ.

При удара жената в буса e загинала, а шофьорът e откаран в болница. Другият пътник е прегледан на място от медицинския екип. Той е отказал да бъде откаран в болница.

Пътят от Русе към Мартен, който е част от главния път за Силистра, е затворен за движение. За автомобилите е организиран обходен маршрут, а камионите изчакват на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

Защо Кирил Петков спря удвояването *** пътищата в страната?

5

Бай Дрън

преди 1 година

Тия тираджии спят където им падне на път с разрешени 90км/ч. В тъмното трудно се забелязват. Лично аз, дори да не виждам тирове, карам вляво, защото изведнъж изникват спрели зад някой завой или в тъмното без сигнализация. Само лаят, така и не им напраеиха паркинг на тираджиите. Само се говори от години, а паркинг дори не е почнат.

4

Анонимен

преди 1 година

Абе точно заради тая катастрофа щях да си потроша колата, минавайки през две шахти... Отдавна не бе ставала катастрофа в тоя участък, може би година откак загинаха деца. Но винаги съм си мислел, че няма как да не стане, особено след празнични дни.

fallback