Снимка: Facebook
fallback

Общ преглед

Невиждана досега буря се развилня в Бургас този следобед. Хората се уплашили, че ги е ударил тайфун.

Oще по темата


Мощният ураган успял да счупи прозореца на апартамент на бургазлия и изтръгнал вътрешната врата на помещението. Счупил прозореца в кухнята, нанесъл щети и в хола. Силните порови на вятъра на места достигнали 100 км/ч.

Граждани на морския град разказват, че блоковете изглеждат като след война. Ураганът изтръгнал изолацията на саниран блок в Славейков.

Ураганната буря изкоренила  вековни дървета, огънати са билбордове до земята като пластелин. Изпочупени са прозорци на коли, паднали са трафопостове, табелите са изкъртени от земята. Огромни дървета са препречили големи булеварди.

Хората от горните етажи разказват, че буквално се усещало люлеене на блока, от страх са слизали на долните етажи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 1 година

в планинските райони е много по-сигурно да се живее, Сливен ще бъде столица на новата Румелия , имаме си земи планини без край вода ,всичко ,тарикатите да строят на морето ,като ги залее и им се скапват мазилките от въздуха след 5 години

55

До

преди 1 година

Бог ви наказва ! Много наркотици , наркомани , биячи , батки и безхаберие . Вие как я мислите , то да не е да шмъркаме само и да се бием по улиците . Вярвате или не няма значение, сами ще се убедите.

54

Варна-по-слаб вятър

преди 1 година

Пред нас днес се отчупили два много дебели клона и тупнали върху пътека. Има и един отскубнат климатик и сега виси на тръбния път и кабела. Тези неща обаче са предотвратими. Просто у нас всичко се прави временно и както дойде. Ако бяхме в Тайван, Япония..., където има тайфуни, всичко щеше да е укрепено, дърветата орязани и т.н.

fallback