Общ преглед
Не са малко случаите, когато се случват тежки инциденти, заради дупки на пътното платно или тротоара. В платформата на Helpbook.info пристигнаха няколко сигнала по проблема от цялата страна. Наш потребител от Габрово ни пише следното: "Всеки ден ми се налага да минавам по ул. "Елховска" и ул. "Бачково" с кола.

Пътят е във все по-критично състояние. Разбирам, че се чакат други ремонти по ВИК, но сърдечно Ви моля поне да бъдат закърпени зеещите дупки. Освен това дупките по ул. "Бакойска" също имат спешна нужда от поправка. Ежедневно се движат атомобили и разминаването става все по-трудно. Няма друга улица за стигане до квартала, а минаването по пътя е невъзможно, без да попаднеш в образувалата се конфигурация от дупки. Моля Ви направете нещо..."Вижте повече за сигнала тук.

Друг наш потребител се опасява за здравето и живота на преминаващите по тротоар и булевард в град Кърджали. Според изпратения сигнал, въпросният участък е осеян с множество дупки и препятствия от всякакво естество. На терена има няколко необезопасени изкопа, а нещата се влошават с изцяло липсата на осветление. Молбата е за взимане на незабавни мерки.

Огромна и разрастваща се дупка по средата на пътната настилка е заснета в столичния район „Изгрев“. Същата създава предпоставки за произшествия, заради опита на водачите да я избегнат и да не навредят на своя автомобил. Молбата е за съдействие за възстановяване на нормалната настилка и преасфалтиране на дупката.

Снимки на разрушена пътна настилка, бетонови отломки, дупки и купища боклуци ни изпрати наш потребител от град Русе. Положението в района е отчайващо, а преминаването на пешеходците е истинско изпитание.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар