Снимка: БГНЕС
fallback

Дете заклещи главата си в ограда на детска градина. Случаят е от Монтана и се наложило пожарникари да съдействат за освобождаването му.

Инцидентът е станал в ДГ №9 в града към 10.00 часа сутринта вчера, предава БНТ. Детето заклещило главата си между металните елементи в оградата на градината, докато си играело на двора с други деца от групата си, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Учителката подала сигнал на телефон 112.

Пристигналите на място спасители от Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Монтана са огънали металните пръчки на оградата и са освободили детето, без то да е пострада. Междувременно са били извикани родителите на детето, които са присъствали на операцията.

Директорката на градината е заявила, че ще бъде направено всичко необходимо за обезопасяване на оградата и недопускане на подобни инциденти в бъдеще.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 година

тоя хулиган няма ли пиишка с която да си играе или е от новите деца

7

Кат малък

преди 1 година

си бях ударил главата в една ограда, играехме топка с другите деца. Паднах и се разревах. Майка ми дойде и викаше - яла ся тук, бой, бой, че направо ме напиикаааа. А сегашните....

6

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица гледах същото нещо във Варна в морската. Едно дете просто си завря главата между две решетки. Беше пред очите на родителите му. Успяха някак да го измъкнат. Такива неща се случват. Не са виновни учителките. Родителите едно не можаха да опазят на два метра от тях, а учителката гледа 20 такива. По-скоро родителите са си криви. Те не са направили превенция на детето. Не може за всяко истерично дете друг да е виновен.

fallback