Снимка: БГНЕС
fallback

Възрастна жена пострада, след като е била бита от психичноболен мъж в центъра на Добрич, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 20 август, около 15.14 ч., чрез телефон 112 е получен сигнал за това, че в района около центъра на Добрич е намерена пострадала възрастна жена.

При посещение на място е установена 86 годишна жена с наранявания в областта на главата. В близост е установен 48 годишен мъж с психични отклонения, който пострадалата разпознава като извършителя на деянието.

Нападателя е задържан за 24 часа. Образувано досъдебно производство..

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 - У нас, пък и в САЩ не слизат от колите си и хората, които карат трошки, произведени кой знае кога и купени за по 1000 лв, дори и за по-малко. Някои от тези хора не са добре с главата и са не само на болкоуспокояващи, но и на много по-силни медикаменти. Това поставя на дневен ред въпроса доколко е (не)разумно от хуманни съображения да се дава възможност за безконтролно размножаване на хора с тежки недъзи, включително и психични, които се предават по наследство.

7

Анонимен

преди 1 година

Само за информация, че психиатричните клиники в САЩ бяха затворени много отдавна още от Рейгън защото болничната помощ там е много скъпа. Оттогава над 40% от американците са на някакви хапчета, които са си легални наркотици, М. Джексън и Принс умряха от редовно ползване на "болкоуспокояващи лекарства". Същата тенденция тече и у нас, богатите просто не слизат от колите си и не забелязват тия хора.

6

Анонимен

преди 1 година

Демокрация внос от сащ а напоследък и от канада !

fallback