Снимка: МВР
fallback

Във връзка с увеличения трафик към Дунав мост Министерството на вътрешните работи разпореди допълнителни мерки. ОДМВР Разград, Велико Търново и Стара Загора вече започнаха спиране на товарните автомобили, пътуващи към Дунав мост - Русе на подходящи места. На въпросните места ще има денонощно полицейско присъствие, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Товарните автомобили ще бъдат пропускани за движение посока Дунав мост след подаване на информация от ОДМВР- Русе.

Oще по темата

Създадена е междуведомствена група, в която участват заместник-министър на вътрешните работи, на транспорта и на регионалното развитие и благоустройството. Групата ще координира усилията по намаляване на тежкотоварния трафик.

В намирането на решение са ангажирани тясно вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, вицепремиерът и министър на транспорта Христо Алексиев и министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Рангел

преди 1 година

Това е безумие.Имам чувството че се прави нарочно.В Русе е просто АД,града е разкопан повсеместно,навсякъде камари с *** заради новите кофи за ***,и за капак проблема с тировете.Направете нещо да отпушите границата,там е проблема с тировете,а не да се чудите къде да правите паркинги и по кои пътища да ги редите

4

Анонимен

преди 1 година

Като пренасят стоки под особен режим от и за украйна, така ще е

3

Анонимен

преди 1 година

Тировете пред РЗИ и пред работното място на Кунчев.

fallback