Снимка: БГНЕС
fallback

Запалилият се автобус, който затвори АМ "Тракия" в понеделник следобед, е близо 30-годишен, каза директорът на общинската фирма "Бургасбус" инж. Петко Драгнев пред Нова тв.

Oще по темата

Превозното средство с близо 50 пътници се запали в движение на изхода на Бургас. Благодарение на бързата реакция на шофьора на автобуса - Митко Иванов, пътниците бяха изведени навреме. Няма жертви и сериозно пострадали.

По думите на инж. Драгнев най-вероятната причина за запалването е късо съединение в ел. инсталацията. Той поясни, че този автобус не е пътувал по редовна линия, а е бил нает за частно събитие. Той е минал технически преглед в края на месец юни.

"Всички автобуси във вътрешноградския транспорт са нови, на не повече от 7 години.Тази тази година взехме и 56 нови електрически автобуси", каза още инж. Драгнев.

Тази година общинската фирма предстои да замени и автобусите от междуградската транспортна мрежа, допълни Драгнев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

до 3

преди 1 година

До Анонимен3,ако оня отгере,българския господ беше справедлив,нямаше един да оцелее,но нали за него на тази земя съществуват само българи ги е спасил,жалко,много жалко,не знам до кога така,българите от всичко да излизат сухи от водата

3

Анонимен

преди 1 година

Според мен е божие наказание,лекинко хаберче,на Успение Богородично са отивали в Айтос на ритуално обрязване. Той оня отгоре си знае работата.

2

Вижте се

преди 1 година

Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник е спонсор на ОДМВР Перник и РУ Бобов дол, този ур.од и бандата му Ц. И. Г. А. Н. И изтезават хора в България и целият Европейски Съюз! Урода изтезава всички които не харесвали Главният Прокурор Иван Стоименов Гешев!

fallback