Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

18-годишно момиче пострада тежко след удар от мълния в Приморско. Инцидентът е станал този следобед в района на Автогарата в морския град, съобщи БНТ.

По данни на очевидци, заради дъжда, момичето, се скрило под близкото дърво. След минути паднал гръм, който я покосил. Засегнат е и автомобил.

Момичето е в кома. Настанено е в реанимацията на болницата в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Евала

преди 1 година

Първо светкавица, а не гръмотевица. Второ , защо само т.ъ.п.а.нари постват тук, без да са излизали навън при буря? Един обвинява даскалите, те и него са го учили , ама резултата се вижда плачевен. В буря паниката не пита къде да се криеш, да си клекнал и пр. мъдрости. Да си сложиш гръмоотвод в съседство е хубаво, ама я ходи с кол навсякъде.

15

Анонимен

преди 1 година

Психичноболните пишат, че е божа работа. А здравите знаят, че е физика и електричество.

14

Тенгри кан

преди 1 година

С Урус Кубар Баръс Бабай требе да се внимава;))) Той не е лош алп, но могат да го подразнят дребни неща, за които да накаже човека с камшика си. Той обича дърветата. Неслучайно, неговите оброци, наречени "св. Илия" са под вековни дъбови дървета;))) Така трябва да се учат учениците, на това, а не: не стой под дърво, защото там пада гръм. Пада, защото в корените му се крие Яга, наречен Велинас, Велниас в късните славянски представи и Кубар воюва с него.Кубар ку иска, мой та убие и там дет нема др

fallback