fallback

Втори ден продължава огромното задръстване от леки и товарни автомобили, искащи да преминат граничния пункт "Дунав мост". Двойно се е увеличил трафикът на леки автомобили заради румънските туристи, не спира и движението на тежкотоварни автомобили.

Задръстването вече не е само в района на "Дунав мост", а в целия град Русе. Булевардите "Липник", "Тутракан" и "България" са блокирани от леки и тежкотоварни автомобили. Полицията няма екипи в нито една от точките и не контролира движението, съобщава БНР.

На практика достъпът до съседните населени места е невъзможен без престой от поне 2-3 часа.

Проблемът, вместо да бъде решен, както обеща преди два-три дни служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, се задълбочава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

FMC

преди 1 година

Магистралата е необходима не само за да намалеят смъртните случаи, а и за да може трафика да заобиколи Русе и директно да се свърже с Дунав Мост 2. Мястото е такова, че може би 30-40% от промишлеността на Русе е изнесена отвъд Дунав Мост и почти няма как да се мине по заобиколни пътища. То има, ама се губят да кажем 15 км и 20 минути. Затова не се ослушвайте, а почвайте мосове и магистрали. Скоро Зеленски няма да се предаде!

16

FMC

преди 1 година

Цялата тая простотия стана заради маршрутите на турските тирове, които вече не ползват Черно Море. Отделно че се напълни и с украински цистерни, дето правят някакви си далавери, без митничари, без дявол. И не само украински, но и бургаски цистерни често се срещат, вероятно на Лукойл. Също така се напълни и с молдовски тирове, които явно преди са позлвали други маршрути. Както се очертава да блокираме Русия години, то няма как да не се върнем на поне още 3 моста над Дунав, магистрала Русе-Търнов

15

FMC

преди 1 година

Така е от минимум 2 месеца_опашки средно 10 км. Има дни, когато опашката отива на 20 км и последните дни са точно от тия. Оня ден се карах с началника, дето само иска производство, но не отчита, че аз губя по 3 часа работно време на седмица. Казва ми, да съм тръгвал по-рано за работа. В колко да тръгвам, 4 часа посред нощите?Вместо само да искат, да се хванат в ръце, да бягат да протестират в общината, а общината в мин. съвет. КАто не се вземат мерки затваряте пътя и това е! Не само да ми искате

fallback