Кадър: bTV
fallback

Пожар унищожи къщи в карнобатското село Деветинци. Огънят е погълнал две обитавани и една необитавана къща.

Oще по темата
Без дом остава 80-годишната Янка Неделчева. Тя е живяла в къщата си 60 години заедно със съпруга си, който е починал. Жената е изгубила и синовете си и е останала сама.

Жената е жива по чудо, след като съсед я спасява.

“Нямам нищо. В селото има само 10 човека”, каза Янка Неделчева пред bTV.

 Все още нито една от институциите не се е свързала с потърпевшата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

До 12

преди 1 година

Живея на село. С 2 думи- функционално неграмотен си. За да се плаща онлайн, не трябват никакви компютри. Мерси. Жокер- 99.998% от територията на страната е покрита поне с 4g. Втори жокер- автоматично плащане. Трети жокер- баба ми е на 82 и си получава пенсията по картова сметка. Всичките й битови сметки се плащат сам самички и никъде не се реди. Ама не е неграмотна текезесарка.

9

До Анонимен 8

преди 1 година

Пишеш си, колкото да не зАспиш. В това село с 10 къщи всичките имат компютри, банвкомати и всякакви удобства за онлайн плащане на всичко. Сигурно и куриерските фирми се избиват коя да иде дотам. И не е толкова *** народът, въпреки всичко, както го описваш. Много добре знаят какво е кредитна карта. И точно тия хора се изтрепва някой да ги оправя, никакво внимание от държавата, само, ако се случи я пожар, я някого утрепят, се чува за тях. *** поживей някой и друг ден там, друго ще пишеш.

8

Анонимен

преди 1 година

ДАЙТЕ НА ЖЕНАТА ДОМ!СТИГА ДАВАТЕ БЕЗВЪЗМЕЗДНО НА КЕШЛЯВИТЕ УКРАИНЦИ @!

fallback