Снимка: БГНЕС
fallback

Телата на мъж и жена, удавени в морето, са открити на плажове по Южното Черноморие за ден, съобщава БГНЕС.

От бургаската полиция уточниха, че първият случай е от Слънчев бряг. Удавил се е мъж, чието тяло е намерено на плажната ивица пред почивна станция "Слънчев бряг" към Министерския съвет в курортния комплекс.

Установено е, че удавеният е 30-годишен молдовски турист.

Вторият случай е от Приморско, където на северния плаж в охраняемата зона до спасителен пост №1 от морето е извадена удавена жена. Установено е, че това е 53-годишна чешка туристка.

Телата и на двамата са изпратени за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Лаврентий Берия

преди 1 година

10 години управление на ГЕРБ сега берем плодовете на техните мутренски изпълнения! И запомнете никога повече ГЕРБ и Бойко Борисов!Тази комунистическа и крадлива пасмина с кодово име ГЕРБ не трябва да се докосва до властта, а техните сделки трябва да се разследват!

22

Пони

преди 1 година

Вчера морето беше апокалиптично от черноморец до Синеморец (разходих се, защото за друго не ставаше). Само *** би влезнал в такова море. Подкрепям и боя - никой мене длъжен да си рискува живота за самоубийци.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3Какъв срам бе умнико! При червен флаг и свиркане до изнемогване, онези си правят каквото искат! Само бой и влачене по пясъка! Да на нормален човек да му направиш забележка. Пък и за какво да му направиш, като има флагове и информация какво е позволено при съотвения знак! Тук англичанин ще ми се съблича гол до кръста в ресторант и ще иска да му отварят прозорците! В собствените си държави ще посмеят ли да се държат така? Вижте се какво защитатавате, после плюйте,че не няма държава!

fallback