Снимка: БГНЕС
fallback

Заради проверките на ГКПП "Капитан Андреево" продължават заплахите към служители на Българската агенция по безопасност на храните.

"Трима инспектори не дойдоха на робата в тези 4 дни на одита. Пуснаха си болнични вечерта преди одита. Имаме сигнали, че те и семействата им са били заплашвани да си пуснат болнични, за да не дойдат на работа", съобщи зам.-министърът на земеделието Иван Христанов.

По думите му двама народни представители и 3-ма държавни чиновници са били заплашвани преди това, а на двама били предложени подкупи.

Той уточни, че лабораторията е регистрирала повече изследвания, отколкото може да извърши физически. Данните ще бъдат предоставени на прокуратурата.

"Въпросът е дали наистина са били извършвани тестове или са извършени при неспазване на протокола", добави Христанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

АНОНИМЕН

преди 1 година

АКО ВЯРВАТЕ НА ТОЗИ ФАШИСТ ОТ СНИМКАТА ВЯРНО Е ЧЕ ППтата ЩЕ НИ ИЗТРОВЯТ !!!ТОВА ТРЯБВА ДА ТЕЖИ НА СЪВЕСТТА НА ПРЕЗИДЕНТ -РАДЕФ!!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Мафията ни е тровила с пестициди и са прибирали милиони!Долу ГЕРБ,ДПС и ИТН!

15

Аз промяната

преди 1 година

Единственото което виждам тук откакто пъпъ и онези с малобройните депутати окупираха властта е падение лъжи грабежи огромна инфлация рушене ей тъй на пук обиди и едни които се титулуват честници КОИ сте вие опомнете се България ограбихте толкова много че не виждам кой как и кога тази държава ще стъпи на крака а за отговорност няма кой да търси така е от 90 год насам Никой от тези нищо не направи за България викове саботажи пропадане себепоказване

fallback