Снимка: БГНЕС
fallback

Жители на Карлово и Сопот блокираха Подбалканския път София-Бургас. Хората протестират срещу високите цени на горивата. В знак на недоволство те спряха движението като започнаха да  пресичат пешеходната пътека на изхода на Сопот за Анево на интервали от 15 минути. Заканиха се, че протестът им ще продължи до 12 часа,.  

Едно от исканията им е цената на горивата да стигне до 2 лева.

"Виждаме намаление, но то не е достатъчно на фона на заплатите в нашия район, които са средно 800 лева", каза една от протестиращите. “Искаме драстично намаляване на цените на горивата”, заяви още тя пред Нова тв.

Протестиращите призоваха демонстрации да се проведат и в други градове в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Гражданин

преди 2 години

Никой не казва че всичко е прекрасно. Не е и никога вече няма да бъде. Свиквайте. Ако не разбирате какво се случва със света, толкова по зле за вас.

21

12ртуп

преди 2 години

Чудесна инициатива на нормалните, отрудени хора,които пряко са засегнати от безумните цени на горивата-подкрепям ги!А шайка нещастни поръчкови ****ове дружно се е заела да пише в 1глас как НЕ трябва да се протестира срещу високите цени и как всичко е прекрасно и колко са глупави протестиращите.Трол_ове,смърд_ите отдалеч и няма да наклоните мнението на хората като си слагате сами +

20

Гражданин

преди 2 години

И от къде предлагат да им се намери евтино гориво. Тези хора в някакво друго измерение ли живеят, телевизия не гледат ли, в интернет не четат ли. Цените на горивата ще са такива каквито могат да се плащат. До къде ще видим!

fallback