Снимка: Kaufland

"Кауфланд" изтегля от пазара опасен продукт. Става въпрос за електрическа лампа против насекоми. "От съображения за превантивна защита на потребителите "Кауфланд" изтегля следния продукт: Електрическа лампа против насекоми с баркод 4063367290183, в продажба от "Кауфланд" от април 2022.

Поради производствен дефект не може напълно да бъде изключен риск от токов удар", съобщават от веригата.

"Поради тази причина клиентите трябва непременно да вземат предвид информацията за изтеглянето, да преустановят ползването на засегнатия артикул и да го изключат от електрическата мрежа.

"Кауфланд" реагира незабавно и изтегли продукта от продажба. Клиентите могат да върнат закупения продукт във всички магазини на "Кауфланд". Сумата за покупка ще бъде възстановена дори без представяне на касов бон. "Кауфланд" се извинява на всички засегнати за възникналото неудобство", пише още в съобщението.

При запитвания на разположение на потребителите е националният безплатен клиентски телефон на компанията - 0800 12 220.
 

Коментари Напиши коментар

22

Веселин

преди 1 месец

Недостатък на лампата е слабата LED почти невидима светлина, която излъчват. Същите могат да се заменят с UVC бактерицидна лампа или лампа от Детектор за фалшиви банкноти.

21

Анонимен

преди 1 месец

Най долнопробния магазин.Нанесоха се в нашата държава възползвайки се от това,че нямахме такива големи вериги по това време.Преди демокрацията поне имахме собствени супермаркети ,съществуваше звено ,,Обществено хранене"което заедно с други държавни служби контролираха държавните магазини,ресторанти,закусвални,складове .Сега пълним гушите на милиардерите от Германия и ядем ***.

20

българин-чудо

преди 1 месец

А аз пазарувам крехки телешки пържоли по 290$$ от Япония, носят ми ги охладени със самолет. Ориз ми носят от биоферма в Тайланд, вино само Френско, но има и добри от Австралия, сирене от Италия и купувам по един чувал с картофи от Смолянско да си правим чипс в краве масло от Алпите. Не знам какво е Кауфлантт!