Снимка: Кадър, БНТ
fallback

При пожар изгоря известно заведение в Русе. При инцидента няма пострадали, но материалните щети са значителни, предава БНТ.

В заведението са открити туби с гориво и се работи и по версията за умишлен палеж. Сигнал за случилото се е подаден около 4.00 часа през нощта от служители на близкото казино.

Хората също са участвали в потушаването на пламъците. На място пристигат два екипа на пожарната, на които им отнема три часа да изгасят огъня.

По първоначална информация огънят е тръгнал от салона за клиенти. Според собствениците на заведението палежът е умишлен.

В лятната градина е намерена 10-литрова туба от минерална вода, в която е имало бензин. Те разказаха, че не дължат пари на никого, не вярват извършителят да е конкурент. По думите им щетите са за над 50 000 лева. Ресторантът е застрахован.

Огледите продължават. Заведено е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 година

То това заведение всяка година местните мутри си ги подаряват една на друга. Ако не беше в оборотния район на Русенски Университет досега да бе станало поредния магазин за дрешки и парцалки.

3

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия заведения бе, да изядеш една мекица те набутват в сметка за оше куп неща, дето не ти се ядат, нито пият. Къде са човешките закусвални на самообслужване, къде са софийските банички, мекици. Затриха ги вдън гори тилилейски.

2

Д

преди 1 година

Застраховката :)

fallback