Снимка: БГНЕС
fallback

Проходът Петрохан в Стара планина, който е най-прекият път от София до Монтана, Видин, Лом и Берковица, ще остане затворен най-вероятно до понеделник, съобщи за БТА  дежурният в Областното пътно управление в Монтана.

През нощта в планината е валял проливен дъжд и е духал силен вятър. Стичащата се вода е донесла кал и камъни върху шосето, а вятърът е откъснал клони от дърветата над него.

Oще по темата
Движението по пътя, което в почивните дни е много интензивно заради прибиращи се от София за уикенда хора, е било затруднено и от гъста мъгла в някои участъци.

Заради това в 7: 30 тази сутрин от пътното управление в Монтана са решили шосето да бъде временно затворено за почистване. В момента в прохода работят фадроми и багери.

За пътуване може да бъдат използвани обходни маршрути, основният от които е пътят София-Ботевград-Враца-Монтана-Видин, уточниха от Областното пътно управление в Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 1 година

До въпрос че: поради две прости причини. 1. Защото парите за ремонтите на Тиквондур се окрадоха от приближените му тиквички които сега циврят за него. 2. Защото когато се вложат милиарди за ремонт на дадено място, следващите 10 години за ремонт на ремонта на ремонта няма предвидени! Ти ако изтеглиш заем за да си направиш ремонт на покрива на къщата и дадеш парите на гербери от маалата и те си оставят ръцете, ще имаш ли после пари за още два ремонта?

10

Анонимен

преди 1 година

Киро не прави ремонти на разрушенията от наводненията защото фирмите са на ГЕРБ Киро това е корупция Киро мразиш Борисов и искаш да си като него НЕ СТАВАШ НЕМОЖЕШ НЕ ЗНАЕШ И СИ ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД РАЗРУШИТЕЛИ ГРАБИТЕЛИ КРАДЦИ САБОТЬОРИ ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ

9

бай путьо

преди 1 година

До Анонимен путьовата тиква е най умен всички сме 5-то качество Да живее расте и дебелее тиквата и всички чичови тиквички ,

fallback