fallback

Автобус с 13 пътници катастрофира в района на бивши казарми до Харманли. Пътният инцидент е станал, след като шофьорът е изпаднал в безсъзнание и е починал зад волана, съобщава БТА, като се позовава на полицията в Хасково.

Инцидентът стана към 12:00 часа по обяд днес.

На шофьора му прилошава внезапно и е загубил управление над превозното средство, тип "микробус". Предполага се, според разследващите, че е получил инфаркт.

Автобусът, който пътува по редовна линия, е напуснал пътното платно и е спрял в нивата край шосето, но не е последвало обръщането му.

Петима пътници са откарани за преглед във филиала на "Спешна помощ" в Харманли.

Уточняват се техните травми и се извършват изследвания, каза директорът на Центъра за спешна медицинска помощ в Хасково д-р Петя Радева. Засега няма данни за пострадали с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Наблюдател

преди 1 година

Чета коментарите, гледам около мене и си правя извода че всеки втори е май възрастен.Утре кой ще работи незнам.Вместо да карам автобус на заплата близка до минималната и да нося отговорност максимална,предпочитам да гледам малко животни на село и да обработвам нивата!Добре че нямам деца.

11

Анонимен

преди 1 година

Може да е и над 60те, но не е ясно как е изглеждал и в какво здраве е бил. Вчера на работа идваха едни ел-техници да оправят ДВА контакта-трима човека. Единият-началник с ТЕЛК, вторият 120-135кг, а третият явно махмурлия и червен като домат. 120кг-ят не може да се наведе, не може да се сгъне и почна да казва какво да прави пияния. Оня пък му треперят ръцете и така..Много са ни зле хората, затова гледайте се и тогава съдете другите

10

Анонимен

преди 1 година

Сега доста хора умират от инфаркт, инсулт и други болести, в резултат на дългосрочните последици от заразяването с коронавируса.

fallback