Снимка: БГНЕС
fallback

От Регионалното министерство планират да забранят изцяло тежкия трафик в малките населени места. Това потвърдиха за Нова от кабинета на министър Гроздан Караджов.

Oще по темата
Конкретно за района на Монтана се очаквало това да се случи до 2 седмици.

Днес министър Караджов обяви, че предстои поставянето на знаци, които ще забранят преминаването на тежкотоварни средства през малките населени места.

Самите знаци ще бъдат поставени съвсем скоро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 1 година

Моите баба и дядо живеят в едно село, дето са около 100-тина души и то само възрастни хора. Млади няма. Няма и трафик, то коли няма. Я някоя каруца да мине...и тва е :))

11

Анонимен

преди 1 година

Много обичат да забраняват неща, дето няма как да станат. Какъв тежък трафик в малко населени места? В махалите по Родопите я мине някоя линейка, я не.

10

Анонимен

преди 1 година

Нека. Браво. Айде сега пак да излязат да протестират ония марионетки от бранша. Става въпрос за селата с третокласни пътища, по които масово минават камиони, за да не плащат тол такса и да спестят 10км, въпреки че има и второкласни и първокласни пътища по същия маршрут. Те съсипват тези пътища и влизат в на хората дворовете и къщите с камионите. Карат масово претоварени и по такива пътища за да не си плащат.

fallback