Снимка: БГНЕС
fallback

Стотици товарни автомобили са се струпали на турския ГКПП Хамзабейли в очакване да преминат през българския ГКПП Лесово, съобщава БТА.

Опашката се е образувала от петък следобед, когато камионите тръгват на път, за да доставят стоки на европейска територия.

От 26 години съм шофьор, имало е по 10-20 км. опашки, но такова нещо както тази седмица не съм виждал досега, заяви пред турска телевизия Ерсин Юрткуран, шофьор в голяма турска транспортна фирма.

Според турските превозвачи причината за натрупването на камионите и дългото чакане е бавната обработка на товарите на българския ГКПП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

анонимен

преди 1 година

ВЧЕРА ГЛЕДАХ ЕДИН НОВО ИЗПЕЧЕН ВСЕЗНАЙКО С ЗАКОДИРАНА ФРАЗА "ПРОЗРАЧНОСТ" ПРИ ЛЮБО ОГНЯНОВ В ОФАНЗИВА -ТА ТОЗИ ПП АГИТАТОР ОБЯСНИ ЧЕ ЗАДРЪСТВАНИЯТА СА ЗАРАДИ ГЕРБ ХА ХА ХА ХА ХА -ОСТАВКА НЕКА.ДЪР.НИЦИ !!!!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Бавно бързо сметни кви пари си е докарвала мафията от тоз бизнес. Ще чакат докато не стане държавно и ще минават реална проверка.! Нали и за качетсво ревете че ниско качественна била храната.. трай бабо за хубост

14

Наблюдател

преди 1 година

Задръстиха се като колоната на Путин преди Киев.

fallback