Снимка: БГНЕС
fallback

Българската агенция по безопасност на храните съобщи, че с цел гарантиране безопасността на потребителите, изтегля от пазара всички продукти на "Киндер", произведени в Белгия.

Във връзка продължаващите разследвания за възможно замърсяване със салмонела дейността на завода на Ferrero в Арлон, Белгия е преустановена.

Oще по темата

За да се гарантира максимално ниво на безопасност на потребителите, цялата продукция на Kinder Surprise Maxi 100g, Kinder Schokobons, Kinder Maxi Mix и Kinder Happy Moments, произведени в Арлон, Белгия се изтегля от пазара, без значение от партида и срок на годност, съобщават от БАБХ.

Това изтегляне засяга единствено продуктите Kinder, произведени в Арлон, Белгия.

Останалите продукти Kinder (като Kinder Surprise, които се произвеждат в Полша) не са обект на изтеглянето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 2 години

"<div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Във връзка продължаващите разследвания за възможно замърсяване със салмонела дейността на завода на Ferrero в Арлон, Белгия е преустановена." Анисия, мисирке недоучила, прочети си изречението, отвори си учебника за 4ти клас и виж как се използват запетайките. Колкото и да е важна новината, неграмотно поднесена ли е - губи смисъл!

13

Анонимен

преди 2 години

Те белгийците са си нечистоплътни от край време.

12

Анонимен

преди 2 години

Може и да има салмонела,но поне при консумацията им не растат гърди на момчетата.

fallback