Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Пътен инцидент стана в центъра на Казанлък вчера по обед привлече органите на реда. Полицията издирва младежи, стреляли по кола в центъра на града. Вероятно те са стреляли с въздушен пистолет или пистолет с пластмасови топчета, които пресичали пешеходна пътека. Счупен е задният страничен прозорец на автомобила, но няма пострадали, предава Bulgaria ON AIR.

Инцидентът се разиграва на метри от очите на Силвия, която пресичала заедно с двете си деца в центъра на Казанлък. Тя подава и сигнал към полицията.

"Две момчета пресичаха пред нас, човекът тръгна да минава, те се ядосаха, може би защото той тръгна на червено, обърнаха се, извадиха един пистолет. Едното от тях го може би от долнище предполагам някакво, пистолетът, мисля, беше със сачми и стрелна по човека - и резултатът е счупеното стъкло", разказа тя.

Възрастният мъж, шофирал автомобила, първоначално е помислил, че е катастрофирал.

"Аз не можах да разбера какво стана, дали кола ме удари... Излязох отвънка и те избягаха надолу, аз въобще не съм ги видял, момчета били някакви", посочи Ганчо Илиев.

Чакам светофара и се свивам надясно и пред мен колата тръгва, и тръгвам след нея... Имаше пешеходци, бяха минали и тъкмо излизам на завоя, и нещо излумка. Погледнах задното стъкло и се срина цялото", спомня си той.

При претърсване на автомобила и мястото на инцидента не е открит проектил. Предполага се, че стрелбата е извършена от въздушен пистолет, полицията издирва извършителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 2 години

"пластмасови топчета, които пресичали пешеходна пътека" - много силна словесна фигура, вече 5 минути се опитвам да си представя пресичащите топчета :))

37

Анонимен

преди 2 години

Браво на младежите, то е ясно че на минцифаите за нищо не може да се разчита и затова правилно са му думнали джама на тоа олиготак

36

Анонимен

преди 2 години

Дяяоти *** въобще и не е разбрал, че е минал на червено.

fallback