Снимка: БГНЕС
fallback

Водач е засечен да шофира със 137 км/час, при ограничение от 50 км, в село Радко Димитриево, съобщиха от областната дирекция на МВР в Шумен.

Днес от местната полиция отчетоха резултатите от едноседмичната специализирана полицейска операция по линия на ROADPOL в областта.

Общо 1295 са установените нарушения на скоростните режими по време на акцията - 841 от тях са били засечени от полицейски служители извън населено място, а в населено място - 454.

Установени са и четирима шофьори, които са превишили с над 50 км/час максимално позволената скорост в населено място.

Те ще бъдат лишени от правото да управляват моторно превозно средство за срок от три месеца и ще им бъде наложена парична глоба, допълват от пресцентъра на полицията в Шумен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Някой

преди 2 години

Да застанат в Ришки проход и да видят как се кара в окопите и кратерите,там защо не вземат мерки и да започнат да глобяват общини и кметове които отговарят за това,но там ще има пляс и хоп вече не си милиционер,скапаняци

15

Хора

преди 2 години

внимавайте как каратеНаизкарали са камери, снимат на поразияПреди мене един пенсионер хлъцна като ми казаха глоба 400 и кусур лв. за превишена скоростВ тия времена, парите никому не са излишни

14

Ivan

преди 2 години

И като го снимахте със 137 км "джигита",сигурно е намалил.Спрете да ни занимавате с безпочвените си "акции",които са нищо друго освен къртене на грешни пари.Няма промяна в броя на катастрофите и загиналите и няма и да има,докато пътищата в тази нещастна държава не се оправят.За всичко са ви виновни водачите,защото така е по-удобно и лесно, а вие цял ден да люпите семки под сенките скрити в храстите.Излезте на пътя,където ви е мястото и гарантирам много неща ще се променят!

fallback