Снимка: БГНЕС
fallback
Жители на самоковското село Драгушиново къртят с кирки чисто новия тротоар пред домовете си, за да могат да влизат и излизат от имотите си. Някои от местните дори подрязали вратите на къщите и гаражите си, за да ги отворят.
 
"Целия тротоар съм изкъртила. Това е безсмислица. От къде ще ми се оттича водата?  Всичко отива в основите на къщата", сподели пред Нова тв Златка Гандиева, жител на селото.
 
"Това е ценова субсидия от републиканския бюджет. Парите са дадени за дейности, които не са направени, както трябва", каза кметът на селото Георги Хаджиев.
 
От Община Самоков твърдят, че извършват проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Dinosaurus

преди 2 години

Ало, разбирачите, ремонтите по селата са ОБЩИНСКА отговорност Кмета да не се прави на интересен, вината е негова. И не улицата трябва да бъде съобразена с нечий двор, а обратното. Щото комунистите така проповядваха: "общественото над личното", ама за тях не се отнасяще. Сегашните пък само чегъртат, каквото друг е създал. А нещо те да са създали, освен хаос и инфлация? Я да чуя? И девет милиарда заеми за половин година кой прилапа? И за какво/ З гушките !!!

16

sofeto

преди 2 години

Гениално непоправимо проста нация сме българите!

15

Анонимен

преди 2 години

до 3 ; В грешка си , това е ехото на Мила родна Бойковщина , щото калинките по общините не са мръднати и с милиметър , а и има да се "усвояват " едни пари ,като за последно ! Друг е въпросът , че фирмата , определена да извърши ремонта , е учредена предния ден , а персоналът й е събран от кол и въже ...

fallback