Снимка: БГНЕС
fallback
Две момичета от старозагорската професионална гимназия по електротехника са колабирали в час и се е наложило да бъдат откарани с линейка до спешното приемно отделение на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“, съобщава "Монитор". 
 
Известно е, че двете момичета са първи братовчедки.
 
"Сигналът до телефон 112 е бил подаден от преподавател на училището към 10,10 часа на 16 февруари", уточни директорът Даниела Попова. 
 
По думите й инцидентът е възникнал в час по практика, момичетата са единадесетокласнички и до сега не са имали проблеми с дисциплината и здравето. Тя отрече първоначалната неофициална информация за злоупотреба с дрога. 
 
По нейна информацията момичетата са оставени в спешното отделение за наблюдение, уведомени са и родителите им.
 
От ОД на МВР категорично отказаха информация за инцидента под претекст, че нямало нищо криминално, в прокуратурата до към 13,00 часа нямаха подаден сигнал. От РУО-Стара Загора отказаха информация докато не получели официален писмен доклад от директора на ПГЕТ „Г. С. Раковски“ и съответно да уведомят МОН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

е

преди 2 години

До Анонимен От ковид,от антиваксърство,,от сваляне на килограми...!Вярва ли някой на тези глупости!?Зрелостнички,зрели та презрели!Яка дрога,див секс,силно "учене"!Това вече не е училище!Не си хабете децата там!Следва няколкомесечна подготовка за бала от цялата рода,прием във ВУЗ без изпити,завършване също...Ониверситети бол! Попова ,директорката "нямали проблемис дисциплината"!?Като че ли ова е дисциплинарна рота , а не храм на знанието и морала!?Гадно вирише от тази воня!

57

3

преди 2 години

До А тия Защо въобще го има това "училище"!?

56

Анонимен

преди 2 години

Германците превърнаха СтЗ в наркомани град.

fallback