Снимка: БГНЕС
fallback
Полицията е задържала британски гражданин, нападнал санитарка в болница във Велико Търново, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
 
Подаден е сигнал и полицейски екип е пристигнал на място. Санитарката е била ритана в областта на краката, блъскани са и вратите на рентгеновите кабинети.
 
51-годишния британски гражданин, постоянно пребиваващ в страната, е задържан за срок от 24 часа.
 
По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 2 години

Гнъсно племе са англичаните! Те са такива и към шотландците, ирландците, уелсците!Чакам часа, в който "Северодвинск" и "Св.Владимир" ще ги сравнят с нивото на морето!

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47........Изззссррал си голямо 'айно! ...."кротките и възпитани англичани...".....обичат да ръгат с ножове още по-кротките българи, да им чупят главите с камъни, дасе търкалят пияни и прогизнали в телесни течности и телесна кал в българските курорти!Дано по-скоро дойде часът, в който ще скимтиш като бито кутре пред някой български лекар, полужив от умора!

42

Анонимен

преди 2 години

Щом кротките и възпитани англичани прибегнаха до насилие, правете сметка какви безподобни изверги са българските лекари! Фашистите в бели престилки носят отговорност за ковид холокоста в България!

fallback