Снимка: БГНЕС
fallback
Учител по математик е ударил петокласник по време на час. Случаят е станал на 14 януари във Второ основно училище "Христо Ботев" в Сливен, съобщи bTV.
 
Станимира Господинова, майка на пострадалото момче, твърди, че повод за агресията станало щракане с химикалка. 
 
"Без да направи забележка на детето ми, направо се е засилил и му е ударил силен шамар. След това е бутнал главата му назад и оттам го е издърпал от стола за двете уши. Казал е: Аз теб, моето момче, няма да те пусна до 6 клас", разказа майката.
 
Давид е повръщал и е имал главоболие от стреса от случилото се. Освидетелстван е и от лекар. Момчето в момента учи онлайн. 
 
Директорът на училището Денко Делчев твръди, че е поискал обяснение от учителя Илиян Вълчев, който е признал, че е ударил детето.
 
"В момента тече проверка на Регионалното управление на образованието в Сливен. Ще взема решение, когато тя приключи", каза още директорът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Ангелов

преди 2 години

Горкото дете, сигурно се и напикава вечер. Ще трябва терапия, която се състои от:-часове при психолог-писане на домашни от страна на майката-съпровождане до и от училище от майката, като тя му носи раницата-вечер преди заспиване трябва да се четат приказки на фона на детски песнички-автоматично преминаване в следващия клас(детето е стресирано и не може да се съсредоточи по никой друг предмет, изгубило е способността да запомня). Ако не помогне... Учителят да си направи сепуко!!!!

56

баба мара

преди 2 години

малко му е един шамар това са прости невъзпитани деца от още по простисемеиства там ред и дисциплина няма а за математиката да не говорим

55

Анонимен

преди 2 години

Ми то другите новини свършиха.Защо да се коментират високите сметки за бита, нарастващите цени на стоки от първа необходимост, липсата на живото спасяващи лекарства, нереформираното здравеопазване, градовете без осветление без осветление нощем, нарастващата престъпност и агресивното лишаване на хората от нормален живот? Няма смисъл. Правителството блаженства в меден месец. Даскалите са лесна мишена - бой по слабите. Насилието ще процъфтява, докато се поощряват насилниците!

fallback