Снимка: БГНЕС
fallback
Катастрофа между влак и лек автомобил е станала на жп прелез до с. Янтра, съобщи bTV. Загинали са мъж и жена, пътували в колата.
 
Инцидентът е станал тази сутрин около 9 часа.
 
Първоначалната информация е, че влак, движещ се по линията Горна Оряховица - Русе, е блъснал лек автомобил, преминаващ жп прелеза. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 2 години

Явно нито един от драскачите по долу никога не е минавал през този ж.п. прелез. Вижте гугъл мапс и ще разберете за какво иде реч. Много кофти прелез е това (непосредствено след завой), особенно за хора, които минават за пръв път от там.

19

Пена

преди 2 години

А тия надписи "Трамваят е с предимство" са голям майтап. ТИЯ НЕ ЗАЧИТАТ ЗДвП: Цитат от ЗДвП Чл. 183. ал.(5) Наказва се с глоба 100 лв. водач, който:преминава при сигнал на светофара, който не разрешава преминаването;2. НЕ ОСИГУРИ ПРЕДИМСТВО КОГАТО ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКАМигащо зелено не може, но ебаване със закона може.

18

Анонимен

преди 2 години

Еййй, това мисирките не се научихте, че влак се движи по релси и няма как да подгони кола за да блъсне! Явно за вас са тези надписи в София на пешеходни пътеки - "Трамвая е с предимство"!

fallback